Vi utfører ulike oppdrag for en rekke bedrifter i Oslo og Akershus

Vi har bred erfaring innen pakking, ompakking, merking, etikettering, montering mv.

Har du et enkeltoppdrag eller behov for en langsiktig partner anbefaler vi at du tar kontakt for en prat. Vi løser det meste og kan gi et forutsigbart tilbud som dekker ditt behov. Benytt gjerne kontaktskjemaet under eller send en mail til post@remonter.no så tar vi kontakt.

 

Noen av våre kunder er:

Vi drifter kundens nettbutikk. Dette omfatter mottak av innsatsvarer, pakking av produkter, klargjøring av ordre og utsending. Strenge krav til nøyaktighet og fleksibilitet.

 

 

Vi drifter kundens nettbutikk. Dette omfatter mottak av innsatsvarer, pakking av produkter, klargjøring av ordre og utsending. Strenge krav til hygiene og nøyaktighet.

 

 

Vi doserer/tapper flytende produkter fra bulk til salgsemballasje som også etiketteres. Strenge krav til nøyaktighet og sporbarhet.

 

 

 

Vi utfører mange ulike oppdrag innen pakking, sampakking, etikettering og utsending av varepartier. Noen oppdrag er svært store i volum og kan gå over mange uker.

 

 

 

Dette er bare eksempler på noen av våre kunder. Gi oss utfordringen og vi finner løsninger. Start med å sende oss en forespørsel og du vil kanskje bli overrasket.

 

Kontaktskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.